Lightkeff

Jag glömde att skriva det viktigaste, efter träningen igår hade jag slut på busskuponger (stavat?) och jag såg bussen komma så jag steg på pratade med den snälla busschafören och fick åka gratis. På bussen träffar jag en gammal tränare och man undrar bara, är det en slump eller är ödet förutbestämt? Det låter säkert jättekonstigt men whatever. Tänkte testa att vara uppe två dygn. Ska se hur det går. Åker till grekland imorn... nej idag om ca tre timmar. Djurgården, plånboken... vad tänker jag med? Kände att jag ville ändra blogg namnet, mina initialer HB. Skrev Na matte idag och gick bra, väldigt nöjd. Give me sun.


Ego

Träningen i måndags gick super, även om jag kom försent en halvtimme kom jag igång snabbt. Langa några blockar som jag är väldigt stolt över. Men mitt skott är sämst igen. Från och med nu ska jag inte skjuta mer - bara gå på drives. Skolan var helt okej, kände mig bra och skönt att inte hänga med alla hela tiden utan också ensamma typ. Gjorde som pappa sa och fick med sebbe. Utvecklingssamtal för sista gången med MHA aka mariana. Jag har tydligen gjort en massa saker jag inte visste om. Skumt. Special frukost idag plus poäng papa. Special middag två plus poäng papa. Hämtade agnes och karl som vanligt o gick på den jobbiga extra slöjden innan. Var så trött idag fast jag la mig tidigt igår. Åt glass på karlaplan i den varma solen. Är inte säker men jag tror att jag såg geer. och K. Men nu till det jag ville komma ihåg. Ibland leker livet, allt rullar på och allt känns bara bra. Gick på träningen med herrlaget kl halv nio. Martin, johan, tim och den lilla pg'n var där. Men ingen Keya. Vi körde 2on2 och jag missade nästan allt. Körde bra försvar som jag lärt mig riktigt bra nu. Men jag blev väldigt distraherad av den lilla pg' som stod och skrek "missmactch"! Missmatch! Men jag helt uppriktigt inte tagen, jag fick honom till och med. Fick den lilla pg'n också även om han gjorde många mål på mig. En sak som jag lärt mig genom basketen är att. Det är alltid dem korta som är värst, då menar jag kaxigast, dem som spelar fulast. Och är bäst. Även om han gjorde några riktigt skumma saker, knäna mellan mina ben? Finger i magen? Så hade jag faktist trott bättre om mina förgånga idoler. pg'n är väldigt lik love. Foul bara man nuddar. Men jag kör mitt och dem deras. Jag kommer bli bättre ju mer jag spelar med dem. Var länge sen jag blev så svettig. Idag önskar jag att jag hade dykt in och agerat, istället för att bara se på. Jag skulle ha gjort det men jag tänkte på mig själv. Jag var egoistisk.

PauPower

Håller på och laddar inför träningen, checka hans moves...orkar inga mer youtube rutor så det blir en länk istället.
http://uk.youtube.com/watch?v=7WhloxVDY0c


Ögon med minnen

Heh, kom precis hem från landet. Jag brukar inte skriva på helger men kände för det. I fredags var jag på bio med en kompis. Såg den filmen. Förutom mina ryck att skydda ansiktet var det en helt okej film. Utom slutet. Finns inte så mycket att säga,  men det var länge sen jag har blivit så adrenalin pumpad. Benen skakade av... inte av rädlsa. Mer beredd att springa liksom. Missa träning idag, fast det är lungt. Hade aldrig orkat ändå. Har spelet Mario Kart Wii med småsyskonen hela helgen. Ganska kul att styra med en ratt luften, men jag är en sån som gillar lätta spel som man klarar snabbt. Na Matte på torsdag, får börja repetera ikväll. Yippie.  


HFH - High Flying Henka

Idag var en perfekt dag, nästan. Inte särskilt poppis hos min träslöjdslärare men orka, bilden gick bra worldtradecenter bilden kommer bli jättebra. Mentors tid, verkar som blondie har jobbat som fotomodell? Who cares.... jag! So alltid lika kul, spanska tortyr. NoMore. Men Na Eng gick helt okej och fick reda på mitt resultat av Na Sv som jag gjorde för jättelänge sen. Mvg i svenska och stolt som f*n. Träning idag! Gick superbra med dem nya skorna, and1 midjumper nånting. Imorn bigtime. Måste fixa klart det här. Rush lil'brady.

I got highre

Såg Alvin and the chipmunks för väldigt länge sen, börjar få en vana att alltid skriva dagen innan Na prov. Men fick lust att lyssna lite på dem i min fattiga mp3. Så hittade jag... Gangsta Rap. Det visste jag inte om dem? Allting är inte alltid som det verkar.

Witch doktor
Gangsta Rap


It's not about you... It's about who you are...


DNA

Det har hänt mycket sedan det senaste inlägget, D hoppa av gymnasiet för att börja jobba och S har fått sig ett frieri. Helgen var halvt bortkasstad pga min sömnbrist men besök från el estados unidos plus de vanliga. I torsdags sa farmin till mig att jag skulle hålla tal på familjemiddagen, satt hela engelska lektionen och klurade. Ny engelska lärare som verkar helt okej, inte för sträng. Tränar mycket med herrlaget och har snart blockat alla utom fernando, johan och david, de hade final idag på hemmaplanen Gärdesshallen. Jag orkade inte gå för jag vakna 5min innan det började men dem vann iallafall, ca 10p. Sitter här och klurar med ett stort teknik arbete om bilar men nu måste jag koncentrera mig på syrran, kan inte koncentrera mig.

No importaKom på att jag inte skrivit sen lovet! Och jag letat prao på alla tidningar i hela sthlm, säger vi. Så får se hur jag ska göra. Hittade en jätteskum blogg typ nån kompis kompis eller nåt frajtmeister.blogg.se och damn. klara int av och göra en länk så intresserade får klippa/klistra. Igår var jag i blåhallen på "pre-vårbalen"? Kuligt och orkar inte gå på detaljer... träffa alla vasarealare, rödebergs och engelbrekt polare. Så var väl kul, men man är väl bäst på bugg. Behövde inte ens tävla "domarna" skaka på huvdet och tittade ledsamt på mig. OKEJ FÖRLÅT? vi fick 3h på morgonen att lära oss alla tre danser, och är jag sååå trött varit uppe i nästan 48h. +träning idag? Hur orkar jag liksom? Engelska nationella prov imorn så tänkte samla krafter och lägga mig i tid. Hade tänkt och skriva en massa men så blev det inte... reunion på söndag. waytogo. Såg en gammal souljaB på Ytuben. Ganska nice moves han gör där.. nästan lika bra som jag. Kommer vara upptagen hela helgen och nästa vecka, träningar med 93orna och 86orna? Jag missar göteborg i år. hade verkligen sett fram i mot det. Men dt e väl lungt. Måste sleepy beauty nu, gönatt.

RSS 2.0