100% Will

Måndag? Tisdag? Eller Onsdag? Det är lov, orka bry sig! Nämen nu när vi är tillbaka i stan (tillfälligt) har jag letat efter prao plats eller praktik plats som man säger. Hur stavar man praoa? Ser så skumt ut, "aoa"? Hade fullt upp idag. Vakna åt paj till frukust (rättstavat jag vet) gick ut med millan. Viktor ringde o vi bestämde att han bruschan kmr över imorn. Så det blir hängish hewla dan. Men sen stina! Tydligen ska oskars ha återförsamlingsträff för Åre. Fet. Kul att träffa alla, typ. Sen kolla jag alla läxor och det är bara musiken jag behöver vara orolig över. Men jag vet. Stack ner till pappas jobb, vi fixa nya skor innför den så kallade pre-vårbalen. Vip Stadium, Respect! Kolla på cali och allt var slut! Fick en chock när jag klev in i butiken, tomt med kläder, nästan då. Men iaf. Blev rätt så besviken. Sen ringde jag runt till alla tidningar igen. Väntar på svar från "people" och imorn ska jag ringa mr zuperbusy. Men tog 1an hem. Kändes som typ gröna lund, gasa, stanna, gasa, sväng, stanna och så höll det på. Som en bergodal bana. Men sen när jag ska gå av sträcker jag mig för "öppna-dörren-knappen" och en tant som står brevid drar åt sig sin väska är nästan på väg att slå till mig fast jag hoppar. Hon trodde nog att jag skulle tjuva hennes väska. Stackarn. Men det kan väl inte hon veta. Sen var jag och hämta syrran o brosan. Helt tyst på avdelningen. Det är ju faktist påsklov men konstig känsla iaf. Nu ska jag kolla om det e ngt bra på TV men annars. Ska försöka få mig i shape igen. Sa till mig själv att jag skulle plugga o träna varje dag så blir "fit for fight" inför onsdagen. Såg precis att min blogg kompis  har ska sluta blogga =(. Synd. Men jag ska fortsätta, så det e lunge! Ska förbättra min stil, inge mer * sånna o sånt. Skumma saker händer på msn för tillfället, när man säger hej till folk. Säger dom inte hej tillbaka! Och jag har testat med flera! Värsta epidemin elelr ngt. Som om jag bryr mig? AA! Men allting handlar om vilja (citat: C.Markus) men det är helt sant. Nu måste jag skärpa mig. Satsa på nytt och köra hårt. Måste skaffa boxnings handskar...

I am a moment

Håller på med spanska läxan med fredrik på skype. Vi andvände oss av den pålitliga google translator när vi skulle "dubbelkolla" att allt stämde. Här är den spanska och engelska verisionen. Tog tre timmar att skriva klart.

H - Hola ! que hay!
F - hola bien, en mi camino a casa, he comprado nuevos zapatos.
H - Estoy de prisa a mi baloncesto practico, lo espanol hacer la debere que tenemos manana.
F - No sabe usted
H - He olvidado
F -        "Henrik mira su reloj"
H - Estoy un momento, llegué a corro
F - vale
H - pero, hasta manana
F - adios
H - adios

F -                "Henrik llego diez minutos tarde por usted llego tarde practicar"

F - Usted es tarde.
H - Conocí a un amigo
F - Y?
H - me informo sobre nuestra tarea
F - Correr cinco vueltas por cada minuto que llegue tarde

H -          "Fredrico está fuera con su perro cuando se reúna de nuevo enrique"
F - Hola, ¿cómo se practico?
H - Se vale, pero vine cinco minutos de retraso.
F - vale.
H - Pero tengo que ir a casa y estudiar. Hasta mañana.
F - Hasta mañana

Och den engelska...

H - Hello! There!
F - hello Well, my way home, I bought new shoes.
M - I hurry to my basketball practical, as the Spanish do we have debere morning.
F - you do not know
M - I olividado
   F Henrik watch your watch
M - I am a moment, I run
F - worth
H - but until morning
F - goodbye
H - goodbye

F Henrik arrived ten minutes late for you came late to practice "

F - You are late.
M - I met a friend
F - Y?
M - I inform about our task
F - Running Five rounds per minute that arrive late

M - "Fredrico is out with her dog when it meets again enrique"
F - Hello, how are they practical?
M - were valid, but I came five minutes late.
F - goes.
H - But I have to go home and study. Until tomorrow.
F - Until Tomorrow Damn, bara 3

 The 10 Second IQ Test This quick video test will determine whether you`re dumb, average or genius.

Rejected

Varit hostig, inte tränat på en hel vecka. Men idag, unfire. Ny skott teknik igen. Det viktiga, spela med 89orna idag. Dem är sååå snabba, men jag blockade caesar så hårt. 2 mot 1 (mig) passar ceasar som gå på layup. BAM. Ganska stolt, men nu måste jag slagga. Stoppa martin också. Juste han. Han som dunka sönder korgen. Tog retur ÖVER honom. Händer inte vaje dag. Och ställde mig för att soppa honom. Kunde ha dött...

Söker prao plats och det är bråttom. Min "snälla" mentor säger till en vecka innan. På torsdag ska praolappen vara inne. Vill verkligen testa att jobba på en tidning. Vore så kul att se hur man arbetar. Får se om jag får ngt svar från nån. SleepyBeauty

Vilket ämne är du?

Coach/domar utbildning... hela helgen helt bortkastad. Fredag 18-21, lördag 10-16, söndag 10-16. Jag lärde mig mycket o så men iaf. Kändes som ett andravärldskriget föredrag. Liksom snacket tog aldrig slut. Men sånt får man leva med, men! Har så himla ont i halsen. Min röst e... sjuk helt enkelt. Slutspels matchen blev framflyttad tills imorn! Mike sa att vi hade månad på oss att träna. Men så blev det inte. Får köra Micheal jordan style. Mot täby, ute i täby. Om jag mår bättre imorn, får se. Efter att ha test "dömt" i hallen kommer "ledar"domarn fram till mig och säger: Bra jobbat! Riktigt bra dömt! Du är ett rikitgt domar-ämne. (Vad svarar man på det?) Jo...tack? Sen idag skulle vi träna "coachning". jag skulle instruera en starter med skott-teknik. Då kommer "ledar"coachen fram till mig och säger: Bra förklarat! Du är ett riktigt coach-ämne. (say what??) Förra säsongen på landslag uttagningen, så sa ngn till mig att jag e ett basket-ämne. Ärligt! Är jag ett skolämne snart eller? Ett ämne är typ något som kan bli bra i framtiden -har jag uppfattat det. Tillbaks till verkligheten, skolan. Har tuffa veckor framöver. Kanske man ska investera en kamera så man slipper tigga bilder av andra.

 


It seems like, u r not a bad guy, but if someone makes something bad against u, he will be in troubles. u r like, " hey, whichs ur prob?"


88's or 86´s?

Igår måndag, första träningen på en vecka. Mina ben kändes som om de var formade efter pjäxorna. Sprang runt med stenbumlingar på fötterna, men det gick bra. Höll på att 48an. Men snubbla på ett tugg gummi... hur stavas tugggummi?? 3 G'n? Men nu till saken, var helt slutkörd efter träningen igår. 86orna ville att jag skulle spela med dom, igen. Men jag har inte tid och jag vill inte skada mig. henkacoward.

Saken var den, jag gick karlavägen från gärdet till ica karlaplan. Skulle aldrig klara vägen hem (20m) utan en. Men idag av alla dagar så dom så högt upp att inte ens jag kunde se vilken smak det va! Fatta vad högt? liksom en 3m hög hylla. Men då var jag smart och sträckte på mig, ända på tå. Men då... KRAMPATTACK. vadmuskeln drog till och jag höll på svimma av smärta. Stod där och skrek. AHHHHHHHHHHHHHHHHHH. AAAAAAAAAAAAAAAj. typ.
Folk kolla på mig... finns ju en anledning att man får kramp. ehe. kuligt.

ÅreLäger2008

Åkte för tredje året med kyrkan ner till åre. Hade inga förhoppningar på ngt alls. Hade lite koll på vilka som skulle med. Åkte i förra söndagen och kom tillbaks i fredags. En kort vecka, med 0h sovande.

Söndag
Hade med mig största väskan, tog mig ner till oskarskyrkan. Träffa siri, hedvig, gustav o stina + ledarna. Fick plats på bussen o somna direkt. Stanna för lunch då jag träffa philippe, nico, zilla o fredrik. Resturangen va fresh...nat. Men allätare som jag e fick jag i mig maten. Tebaks till den trånga sittplatsen med ingen plats för benen. Stina kom o satte sig med mig, ngn av prästledarna satte på en "lavin-fara-risk" film som jag sett 3 ggr. Somna såklart igen. Men så vakna jag när filmen var schlut och hade ett så kallat "frågeformulär" framför mig. Och jag tänkte "shiat". Typ fråga 1: Hur stor lutning behövs för att en lavin ska starta. svar: typ 90grader? Fråga 2: vad är en truga? Jag svara med: En fisk? Sen snackades det om priser. Ehe? Men vi åkte...åå åkte. Trodde det skulle ta 6h typ. Men 12?? Helt sjukt, men vi var lottade med världens segaste busschaufför av en anledning. Hoppas jag. Kom fram till Hellasgården som var exakt som jag mindes det. Fick rum i "the main house". Otroligt mycket folk. Kände inte igen en enda, nästan. middag. Kvällsaktivitet med glade Ivan. Man skulle lära sig allas namn... utantill! Fatta inte hur jag fixade 80namn!? Sen var det andakt, som var väldigt fin. Sov inte mycket den natten..

Måndag
Vi vakna early-birdy, typ 7. Åt god frukost. Ut i backen. Hem kl 4. Kvällsmojs. Andakt. sövmn.

Tisdag
Skidbacken till kl4. Kvällsgrejset var att chilla i gårdens antika bubble pool.. som fanns utomhus i snön.

Onsdag
Samma allt, utom att denna kväll skulle vi till ronjas Isgrottor. Vann "lavin-frågeformulär-tävlingen"? Vann ett skidlås. Kom på 3rd place.

Torsdag
Åkte i backen till halv 6, afterski på rautjoxa.

Fredag
Hemresa typ 12 timmar. zit jobbigt.

    
Hittade gamla bilder, da gang i årebjörnen för typ 3år sen. En mega stor is klump som jag fick påbenet och en "helig källa" med "unikt" vatten som gick att dricka. St paulaus? När jag gick i 7an? herregud...
(Lite mer fresh´a bilder kmr snart)


RSS 2.0