Grand shoes

Har skrivit flera inlägg men kände inte för att publicera dem. Mycket ändras snabbt, allt. Saker som jag tyckte var jättekul förut är vardagsmat nu och inget speciellt. Annat som var vardagsmat är nu jätteviktigt och blir prioriterat. Mycket har hänt och jag lyckades med dem mål jag satt upp utom att dunka, men det kan jag nästan. Gäller bara att orka träna vaderna mer. Lyckad helg, gick till gymmet men hade inga pengar men fick till slut gå in, gratis. var där med gustavf typ 5h. Han vet hur man slår, hårt. lunch buffé men orka knapp äta nåt. Fortfarande skyldig han pengar. Gick och lira at the cage, carlssons yey nära och bra. Fick 5/5 om de bästa streetplanerna i sthlm. Träna kobe långskott mest och mycket dribbling svagheten. Träffa åregänget hangish på kplan. Ibland fattar man ingeting, försöker och försöker utan svar. Damn it. Men skönt med en syrra som berättar hur det ligger till. Torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag. Då allting blir som vanligt igen.

Imorn Gärdesspulsen och vårbal, tänkte lägga mig riktigt tidigt idag! Halv elva!! Damn är bra asså. Här kommer en låt tillägnad åt stora syrran. Ful youtube film men det bästa jag hitta. Lyssna och gör nåt annat typ.


Jag vet inte hur det går imorn, men jag ska inte ge upp - until you come back. Yeah.

Keep runningimage33


Är det meningen att man ska ha ledigt på helgen? Eller ska man klippa gräset, flytta möbler, städa? Jo det är väl det som är tanken. Yezzz. Stop hatin, men då till det bra som har hänt. Förutom lönen i fredags, träningen som gick bra och kvällen på karlaplan. Sen gick det ner. Men söndag inget. Fixat kostymen till vårbalen nu också, sitter som en handske ärligt talat. Måndag, idag! Oskön morgon med gympa kl8. Svenskan uppflyttad till på fredag taack. No, matte... resultatet på nationella. Jag kan fortfarnade inte tro att det är sant men jag höjde mig sen förra terminen.
5+! Senare engelska fick vi reda på nationella där också. Högsta på alla? Svenskan tillbaka analysen igen. Samma sak händer igen? Nån måste ha mixtrat med mina prov. Så bra är jag inte i skolan... eller inte. Att råplugga dagen innan funkar tydligen.

Musik sen direkt till fältan, gick bra men lite orolig faktist. Träning alla utom abel som inte vågar komma sen gbg. Herrlaget spelamed oss hela träningen och det gick väldigt bra. Fick in två blockar en på love o andra på aluckos brorsaa. Centermove shot, svisch! Steal vid halvplan nästan dunk. Så väldigt nöjd med den här måndagen. Kunde vara lite mer utvilad men vad ska jag göra... 

Juste tog mig upp ur den kalla sängen på landet i söndags. Drog på mig hela träningstället och ba gick ut o sprang. Blev förvånad hur lätt det gick så halvvägs 1.5km kom rocky inom mig fram. Körde 100 situps! 20 pushar! Easy... Men skrev världens bästa inlägg i huvudet när jag sprang. Har glömt bort allt nu men en sak som jag alltid tänkte på var, keep running. Vet inte vrf men kändes bra och det fick mig att fortsätta. Måste börja träna inför gärdesspulsen om jag ska vinna den i år. Jag förlora förra året på sista sträckan, hatar silveeeer...

Do what you like & like what you do

Tiden går fort - när man inte vill att den ska det. Har bara en arbetsdag kvar nu på playground, känns konstigt men ändå stressigt. Snart är det måndag och då ska det sista "stora" skolarbetet vara klart, är inte helt säker på vad jag ska ha om, men måste börja skriva för att kunna börja öva... Men hände inget speciellt idag. Fick en tio-sidig lång lista på mailadresser som skulle skrivas in på datorn. Tog nästan en halvtimme. Telefon mitt i allt checkande, möte på central 5? Slutar 6 så lite tight där. Mia hade stuckit och björn var schysst nog att låta mig gå. Mhmm, jobba gratis är inte det bästa som finns. Har slitigt hårt och en sak har jag lärt mig. Jag ska aldrig jobba i butik. Kanske nån gång på lite sidan om men inte fast liksom. Men mötet dådåda, först johan som har ett verkligen skitskumt föredrag om... ehh... det sa han inte ens. Men nåt om mental styrka. Även om flumma mycket var det faktist väldigt coolt. Han bevisade att genom tankekraft kan man flytta värme genom kroppen. Först fick vi en termometer och höll i tummen o ett finger. Inget hände på min. Sen släppa temon. Och då med tankekraft värma upp handen ett tag. Sen testa jag termometern igen och den flög upp till 30! Vad kan man då ändra mentalt mer? Med beslutsamhet och stark vilja kommer man långt. Hur ska jag tänka? Jo att den går i. Lätt. Fick träffa ralle idag var kul också, blir kungsholmen för han sam/språk. Inget bestämdes utom att mike berätta att han ska börja spela med täby. Sluta träna oss. Ny coach till nästa säsong... om det blir nån. Jag har aldrig varit bra på att skriva låtar, dikter eller nåt sånt även fast jag tycker att det kan vara rätt så kul. Den här hittade jag i bokhyllan efter att ha försökt städat.

A wife who loses a husband is called a widow.
A husband who loses a wife is called a widower.
A child who loses his parents is called an orphan.
Yet there is no word for a parent who loses a child.
That's how awful the loss is.

Nu när jag äntligen kommit ifrån alla konstiga tankar jag hade förut kan jag inte sluta tänka. Vissa mår bra av att må dåligt har ett fint exempel där shorty. Men Karl sover över på fritids idag och vad jag kommer ihåg fick vi aldrig göra det. Han blir bara större och större... Det kommer bli som med johan och martin. Kanske att han växer om mig faktist... eller inte! Ska få honom att börja spela med de andra småkillarna men jag känner att det är lite för tidigt så måste fundera lite mer. Jag började i 3an och då är man typ... 9? Så kanske ett år till med den j*vla innebandyn och judo men sen är det slut! Slåss lär han sig ju ändå här hemma... inte. Men imorse vilken överaskning jag fick när jag klev på bussen. Där satt william med typ 100 väskor. Allt verkade okej med honom inte lika kaxig som förut men det kanske berodde på något annat. Landslaget och allt... 9 träningar i veckan. Man kanske blir lite trött då? Men han skulle till riga och spela europa nånting. Jag måste komma igång igen efter att arbetet är klart. Fokus.

Nöjd/missnöjd samtidigt?

Ja konstig känsla jag har idag. Många saker känns väldigt bra medans andra inte lika mycket. Orkar inte skriva nånting om praktik platsen. Men heltidsjobb på prao säger allt, 9h/dag. Träffa först bill precis när jag skulle gå in och sen med skyltprojektet på sveavägen träffa jag hedvig men norra är ju inte åt det hållet? Sen tillbaks til hålan och ja, arbete. Sluta 6 mötte pappa för att ta 4an till kplan. Agnes önskemiddag - donken. Perfekta måltiden innan träning ehe. Träning 8 hem och sov 20min. Träning 8 till 10. Var rädd att träningarna med central var slut så blev överlycklig när mike ringde i fredags aja. Känns konstigt när ens närvaro förändras totalt, uhhhhhhhhhhh har gjort världens misstag. Men om jag ska skylla på nåt så är det faktist inte så lätt att veta något man inte vet, logiskt? Helgen skrev jag inget om men vilken katastrof... man missar mycket så fort man åker till landet. Hann bara klippa halva gräsmattan innan gräsklipparen gick sönder. Men saknar nån väldigt väldigt väldigt mycket för tillfället och skumt! Jag gjorde armhävningar och fick kramp typ bakom knät??? Är det verkligen friskt att få kramp så här ofta kan man undra? Men anledningen är troligen att jag latar mig med strecthingen. Jag vet att det är dummt att gå och runt och ha.. "negativ energi" som mamma kallar det. Alltså att gå runt med den och tänka på det typ. Det tar energi från den goda liksom. Mycket förändras snabbt. Men jag om han går in i mig en gång till lovar jag att jag tar ner honom på stället. Nu måste jag ladda upp med sömn som jag verkligen behöver. Inte lätt att jobba.


image32


Walk it out

Den värsta veckan någonsin. Veckan började kl 00:01 söndag natt övade på låten, vet inte hur länge. Måndag hade den i huvudet hela tiden. Hela dagen gick. Musik. Och jag fick till det jätte bra, kommer aldrig glömma kreta och den ***** låten. Träffa f diekt efter skolan och vi hängde typ 6h, på en sten. Tisdag Na prov matte C. Trodde att jag skulle dö fast det var verkligen jättelätt. Onsdag so prov ekonomi/jämställdhet. Fick till det hårt om jämställdhet men på ekonomi delen. Vi får se. Torsdag sms från keya, karlssons kl 6 röka. Lira en 30min innan alla kom och nu när det passar... så kommer skottet tillbaka. Fattar inte. Satte allt. Helt sjukt. Kom typ folk från hela stan, valle kom med en biff som jag körde mot osen kom en två pers till plus 93or 93or från central. Så blev 4-4 på den lilla planen. Ryktet spred sig snabbt så efter ett litet tag stod alla moppepojkar från gärdet och kolla på. Trodde att stratz skulle komma men så blev det inte. Men var kul att träffa alla, 3 veckor utan träning ger resultat hah. Kom ihåg vad mike sa på träningen för jääätte länge sen. Mot korgen och det gjorde jag. Fick position under korgen, han står där som ett berg, en liten "knuff" och upp. Fattar inte att jag satte den. Han vägde typ 200kg! okej kanske lite överdrivet... Höll på att glömma orienteringen. Jag kolhydrat uppladda dan innan, onsdagen. Makaroner oh yeah. Vinnar trio jag Z och sebbe. Först ut på banan. Vi sprang... och sprang... vi såg en räv och sprang mer. Tog precis 2 1/2 h att hitta alla. Så mvg i år igen. Fett nöjd för det var inte många som tog alla. På väg hem såg jag vitt. Vattnet drack jag upp direkt så räddningen blev katarina. Helt slut på kvällen och då skulle jag plugga no. men det kunde jag inte för jag var ju på carlssons och sen blev det lite sent. Läste igenom kapitlet en gång och försökte plugga. Klockan blev ett. Fredag upp igen livräddning på erikdalsbadet. Yippe kl 8. Vi var första gruppen och det börjades med vanlig livräddning, vanlig? Rädda en docka från botten. Jag såg hur dem andra shine'ade sig. Så var det min tur, lätt min trogna vän rädda mig först. Men efter var det min tur. Hoppa i körde så snabbt jag kunde över till andra sidan typ krälsimn? Aja baywatch. Men då... dockan. Samlade mig mentalt en stund och sen dök jag ner. Öppnade ögonen och såg suddigt men såg något orange. Släppte och tog båda händerna upp till ytan igen. Nu var det svåra över, tog sebbe och livrädda honom till andra sidan E A S Y. Sen med livboj lätt. Klar! Och jag som trodde att det skulle bli svårt ehe. Stod och frös med anstasia kolla på klassens simmarmästare. Yes... Lunch hamburgare idag igen! Fast inte på donken utan uh hemmagjord? Lät skumt skit i det. Kom hem med en 2h rast innan no provet. Rå pluggade. Och fixade provet läätt. Så himla nöjd med mig själv. Nu är det bara en enda sak kvar. Och sen på det gjorde kalle klart bilen på tekniken. Utan min hjälp fixade han däcken. Ibland är jag så glad att jag har vänner som aldrig ger upp, inte går runt sura eller ledsna utan är glada kanske lite väl barnsliga men roliga. Ångrar det jag sa för inte så länge sen. Men sånt ändrar snabbt. Vår porsche fick mvg yeah..  om jag räknat rätt blir det 5+ poäng får se snart. Bjöd han på nån billig läsk, drog hem. Träffa chef också och han blev glad att se mig. Verkar som att det fortfarande går bra för combo men kändes inte som det. Passade på att fråga om sommarjobb också men han sa att det inte var någon ide. Han hade den coolaste beard jag sett på länge, måste fixa en sån också nån dag. Hem Ut. Mot den nya praoplatsen. Jag skippa bussen för miljön =P. Kom ner till hötorget tappa bort mig kolla på minimap. o med mina orienterings talanger hitta jag mig fram. Större än vad jag trodde med mycket grejer. Frågade efter mia och fick vänta på henne i nästan 5min. Hälsa fixade arbetstider lunchtider telefonnr mm. Hälsa på alla "arbetskamrater" och fick se lagret! Kommer bli världens semester. Hör att telefonen ringer och får nästan en chock. Mike. Efter att keya sagt vad som hände i gbg trodde jag aldrig att han ville se av oss mer. Men jag har ju inte gjort nåt så det e lungt. Men iaf träningarna är inte slut. JAaaa. Vi kommer bara köra ännu mer! Så himla glad. Sen fredagkväll med f. Kanske var den värsta veckan... men den bästa fredagen på väldigt länge.

The man, The myth, The legend... plz answer the phone

Söndag kväll. Åkte till landet igår och kom hem idag, ringde och smsa "twinbros" men utan svar. Kanske har hänt nåt vad vet jag.. eller så var det no-sm saken typ. Har inte gjort nåt nyttigt alls utan bara varit. Klarade 20pushups lätt och sov sn'tt. Gröna rummet stökigt ska försöka städa. Gjorde stor tabbe idag, 16:30. Efter att ha väntat på ett plan i 12h så tappar man timingen totalt, att åka till landet kändes som 5min. Ska skriva klart låten inför musiken, kommer bli riktigt bra. Kanske. En bra sak jag kom att tänka på när jag gymma. "Den som är stark är inte den som är stark utan den som vågar visa sig svag".


Två låtar som ekat i mitt huvud typ hela resan
http://uk.youtube.com/watch?v=iPgFteTyQDU
http://uk.youtube.com/watch?v=A8nvuxMJZYI
If you dont give me My respect im gonna take it

GrHate novair

Jag gillar sverige, kanske inte så konstigt att gilla sitt hemland men uh skulle aldrig klara av maten där längre än två veckor. Har aldrig någonsin varit så högt upp, trädtoppar att titta ut på genom fönstret. Skönt med ett trådstängsel som skyddade, bra. Den godaste maten jag någonsin har ätit, The well of the turk. + en opassande solbränna. Men nu har jag funderat starkt på att köpa ett gymkort, hittade ett gym nära hotellet som var helt okej. Bänkpress inget att skryta med 40kg... 20 kvar. Inget göteborg i år, inget blev som det skulle eller kunde ha varit.

Vad skriver jag för nåt? lightkeffbafff wtf? Man undrar hur man tänker ibland. Men tack vare resan fick jag lite mer världsbild av omvärlden typ. Skönaste kommentaren heh - Who is this? Is it your brother? Oh... your son...

12h fuckin väntetid novair komma ihåg till på söndag Semi pro

RSS 2.0