YFU Prov

Idag, imorse. Klockan 9 en lördag morgon var jag uppe ur sängen. Jag drog mig till frukostbordet, åt, rörde mig mot badrummet, duscha, rörde mig tillbaka till rummet, satte på mig fresh med kläder. Så kom jag på, vart kommer provet vara? Slog på datorn och läste igenom alla mejl(mail?) samma sak. Samma ställe som förra gången som tur var. Sprang halvt till tunnelbanan och tåget kom precis när jag klev av rulltrappan, perfect timing. Jag satt nånstans i mitten, satte på lite snook och försökte lugna ner mig. Var ganska nervös. Efter ett tag när jag lugnat ner mig så började jag titta runt lite i vagnen. Längre bort satt en intressant tjej. Tyckte att jag kände igen henne men kunde inte koppla henne till något speciellt. Så var jag framme vid Hornstull och jag ställde mig upp för att röra mig fram mot vagnen, där hon satt. Helt plötsligt ställde hon sig också upp, där stod vi och väntade på att dörren skulle öppnas. Jag skulle till uppgång högalidsparken och jag började gå. Ja precis, hon också. Sådär gick vi brevid varrandra en stund tills vi kom till rulltrappan. Jag kunde inte avgöra om jag skulle fråga om hon skulle till YFU, eller skulle det vara för pinsamt om det inte vore så. Så drog till mig kraft och gick fram ursäktande. Score! Hon skulle också dit, även om det var rätt uppenbart. Denna trevliga person hette Hedda och går 1an i hersby, har en bror som är i Usa just nu och vi har några gemensamma vänner. Spelar tennis, mer fick jag inte ut förän vi var framme vid kontoret. Vi gick in fick instruktioner att sätta oss och började skriva. Provet hade 2 delar, ett där man skulle lyssna och ett där man skulle skriva. Det kändes som nationella proven i 9an, man satt där och tänkte för fulla muggar. Efter en 2 timmar satt jag kvar sista med 2 andra, lämnade in provet och han rätta det direkt. 67/70 yeah. Där stod hon och vänta på mig. Vi snacka, gick tillbaks till tunnelbanan, eftersom att hon gick på hersby så förstod jag att hon bodde på lidingö. Hon skulle på öppet hus i skolan, fick hennes nr, en kram och jag gick av. Score!





Huh?

Idag hände det märkligaste någonsin... Jag träffade en gammal barndoms "vän" E och "konfermations-rumskompis" N utanför mitt hus vid tunnelbanan. Efter att inte ha pratat med N på 1år inleds våran lilla konversation så här.


N: Tjena din jävel! Hur är Kenyanen i din klass? Är han schysst?
Jag: Öhh... Jo han är ganska schysst.
N: Han är ju typ 2 meter!
Jag: Haha aa...
E: Vi måste dra, ska fixa fläskfilén.
Jag: Ja men lycka till.

White & Black


LeBron James

Born: 1984
Height: 2,03 m.
Weight: 113,4 kg.
High School: St. Vincent-St. Mary HS (OHIO)
Years Pro: 5



Blåa bandet




Idag var en förvånansvärd dag. Började med att jag försov mig ganska rejält, vaknade 20:45 och skulle ha mött felli 20:40.  Duschade, åt frukost (varav ett glas vatten) och drog mig ut i det iskalla vädret. Ingen vanlig skoldag utan någon slags kompisstöjdarutbildning av något slag vilket jag inte förstått mig på än. Vad lärde vi oss egentligen? Stället var väldigt nära berwaldhallen och alla ambassader vid djurgårdskanten. Vi fick gå ner i ett kvavt rum och det hela började med att någon av de vuxna ansvariga försökte värva oss till blåa bandet eller "nykterhets rörelsen" som hon gillade att kalla deras lilla organisition. Hon alltså tjejen med de skumma ögonen frågade också om någon av oss ville bli intervjuade, självklart ställde jag upp så det var jag och felli. Då frågan kom upp, hur ska man göra för att sluta dricka? Smidig som jag är funderade jag ut något smart och jämförde alkolism med pasta och godis. Pasta är en långvarig energikälla som räcker längre och gör att man orkar mer, medans godis bara är en tillfällig god smak och lycka blablabla... Duktigt. Jag lyssnade genom den 6h långa föreläsningen och lärde mig... ja nånting bra. Trevligt! Orkade inte pallra mig till gymmet idag utan det blev en powersleep på sängen istället menimorn blir det av. Fick en helt sjukt bra idé igår natt runt 1-2, det är mina mest kreativa timmar på dygnet verkar det som. Men nu måste jag tillbaka till mina skriverier i spanish. Lycka till alla nykterister där ute! Tribute med ett blåttband här på henkabloggen till tjejen med de skumma ögonen.


Segelmannen

Det går inte att inte nämna snö ovädret, det är hemskt kallt ute och vintern har inte ens börjat. Hade tänkt att skriva en massa smart, innan jag somna igår vimla det med bra ideér i mitt huvud. Tänker ha ett anteckningsblock till hands var jag än går från och med nu. Minns inte vad det var för gudomlig insikt jag hade men det måste ha varit nånting riktigt speciellt typ för jag vaknade helt konstigt. Over to somesing else, yäs. Ibland får jag helt random mail från olika dejtingsajter. Från hela världen! Den här fick jag idag.


[Detta låg i min inkorg idag]
 
Hi, my gentleman

Love is a hole in the heart...
I don't like to do nothing. I am a very active person that's why I have a
lot of interests. I like to travel. In my free time I like to read books
and to listen to music. I like pets. But now most of all I am interested
in creating my own family. I think that one of my main qualities is optimism.
I am sure that everything that is done is done for better. I am sure that
it could not be vice versa. I always try to get hold of myself. And it
always helps me to reach my goals. I am very kind and always ready to help
people. Also I am very romantic, brave and sociable. The main thing that I
value in relations is honesty. That's why I want my future man to be honest.
I am waiting for you
http://findthereallove.net/feelfree

Waiting for your reply
Lenochka


Fluck

Ja ny webbdesign, (låter bätre än bloggdesign) tack Carro för de underbara molnen, trvis ganska bra med dom här. Idag vaknade jag av en underbar syn, snön. Tittade ut genom fönstrer och allt var bara underbart vitt. Men nu lider jag här av en otrolig huvudvärk, varför måste det vara så komplicerat egentligen? Min lösning blir så som jag alltid brukar göra när problem som dessa dyker upp, att bara strunta i det. Så det blir inget av det. Kommer sakna det enormt men det funkar helt enkelt inte. Jag har ändå tisdagarna med Östras basketlag kvar. 


There is no "I" in team

P ft. ADL

Sen första dagen på skolgården, jag såg dig, jag dog
Våra blickar dom möttes och jag såg hur du log
Det brann i min själ och jag kände i mitt hjärta
första gången, det slog mig, kärlek är smärta
Jag ville göra allt, spendera min tid
Just då, de var så viktigt, du va hela mitt liv
Den rök jag minns är som igår
Min första kärlek tog mig någonstans
Visade mig en sån plats som jag aldrig trodde fanns
Ditt hår var som sammet och din hud var så len
Det var du och jag mot världen, jag såg inga problem
För kärleken är stark men kärleken är svår
Det du ser i horisonten är inte alltid det du får


Nästa steg, något äldre, något klokare
Jag sprang in i dig, jag bara råkade
Ljusblond skönhet med djup i sin blick
och jag minns när vi möttes, helt sjukt hur det gick
Dessa dagar, jag minns knappt någonting
Men jag minns det som var, jag minns hur vi var
Jag minns hur vi brydde oss, jag minns allt det bra
Men problemet dom kom och jag minns att det var jag
När du sa vitt, hörde knappt vad du sa
Jag tappade respekten, nästan all attraktion
Du var vackrast i värden men inte samma person
Trots kärleken var stark men kärleken är svår
De du ser i horisonten är inte alltid det du får
och av olika skäl gick allt sönder till slut
Jag sa vad jag kände sen flytta jag ut


Jag vet bättre, 2 hårda år, jag vet precis vad jag gett de
Du vet precis vad som gäller när vi pratar
Du vet precis hur de blir när vi bråkar
Klart du blir arg och frustrerad och jag hatar å tjafsa
Försökte komma någonstans, försökte må lite bra
Visste det från början, inte skapta för varann
För vi bråkade konstant okej, det funkade ibland
Men allt gick isär och vi fick vår misär
För konflikter utan slut, klart som fan att de tär
Men det jag ser i horisonten är nåt jag vet att jag
får

Grattis min Té-Hoe

Ja då har min sideburn bro hittat kärleken. Inte till mig dock utan till nån lycklig brud. Jag är jätteglad för din skull brursan! Får träffa henne på lördag, fett spännande! Men då när jag frågade hur de två möttes så svarade han: genom en slump. Och då kommer  vi tillbaka till det här med att man snubblar över kärleken, man kan inte riktigt leta efter kärleken utan den kommer till dig? Ja, jag är ju inte någon strindberg precis aja... Om man inte kan söka efter den, hur gör man då? Snubblar oftare? Har på sig oknytna skor? Kanske är jag lite avund honom hur han lyckades.

Över till något hela annat! Igår på tunnelbanan (ska sluta skriva tbanan, låter så fult) till hagsätra tror jag faktist att jag såg en ängel. En ängel i kroppslig, personifierad kropp. Hon var väldigt utomstående och satt mittemot mig en cirka 2-3m framför mig på vänster sidan. Där satt jag och tittade på hur fönstret reflekterade till den sidan där hon satt. Då kunde jag utforska henne lite mer, än vad jag hade sett från när hon gick in. Hon hade mörkt hår med slingor, kommer inte ihåg vilken färg slingorna hade men hon var mörkt klädd och hade ytterst kort, ja kjol med fisknät som leggings. Där satt hon, fundersam och med ett "nu-åker-jag-bort-från-allt" i blicken. Otroligt vacker, som en ängel. Men så var jag tvungen att gå av och jag kunde inte släppa blicken från henne när tåget rullade iväg. Hon tittade inte på mig. Såg mig inte.
Jag har tänkt en hel del på henne och förstår fortfarande inte vad hennes budskap var. Men det löser väl sig som allt annat. Imorn sovmorgon, matte, spanska, so prov (kommer inte gå bra), historia redovisning (kommer gå bra) och sist träning nånstans i sthlms området men som tur är jag utrustad med ett 30dagars kort så jag kan ta mig nästan vart som helst och nu utan att planka och bryta mot lagen. Yippiey.

-

---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------

Se upp



Aldrig sett nån så bra... Foo suree

En smärre lycka



Aa jag är blind.

F*ck the police

Lång helg. Började redan i fredags med press och stress. Väntade på samtal från polisen tränaren som aldrig ringde. Något jag lärde mig den här helgen är att Om man vill något får man ta tag i det själv. Så fick smsa biddebüy om hennes nummer. Ringde igår lördag utan någon som helst succession och pallade inte ringa idag, gör det imorn. Fredags igen, mötte upp G vid östermalmstorg, vanliga drillen. Ringde kat som var i närheten vid kvägen, hon hängde med nån schysst Felix från Uppsala och Wera som jag träffa i Tanto. Drog till Skanstull för att gå, nånstans. Kajsa mötte upp oss, superkul att träffa henne igen även fast hon hade hört allt om mitt trubbeldubbel. Hon hängde med nån Victor från vrg, jättelik wigow och då menar jag bra som dåligt. Sms-kontakt med majken heela kvällen, bestämde tillslut lördag kl7 fika vid espresso house stureplan. Tilbaka till tbanan, mötte jannis vid slussen och stötte på en klasskompis. Tillbaks där vi började, sa hej då till alla och drog runt med jannis och G. Vi slog ihop våra kloka skallar och bestämde oss för att bryta oss in på armemuseet. Allt ser väldigt annorlunda ut på kvällen. Jag behövde energi så vi gick till närmaste 7eleven där jag köpte skitdyrt godis, men gott. Blev lite tråkigt eftersom vi gick, då vi plötsligt var vid carlssons skola, skolan med guldbokstäver. Mitt på skolgården finns en enorm boll-bläckfisk-leksak-grej. Så G fick bli den som skulle klättra upp i den. Trevligt värre.
Lördag - hände inte så mycket. Vakna runt klockan två, gymma vid sveavägen G och ville. Käka på Burger king, drog hem klockan var cirka sex. Mötte Majken, fika. Mötte Julie och Marija. Mötte G. Mötte Carlos och alla jurister + Molly. Fika igen. Börja regna. De stack, vi stack. Gick en onödigt lång runda ända ner till Djurgården. Skilldes åt vid kplan. Somna sent.
Söndag - Frukost på ett brunch ställe med hela familjen. Käka tills jag inte orka mer. Kolla runt, hem. Inget gym.



Har börjat tänka en hel del på Keya, hur han lät i telefonen när jag berätta. Även allt jobbigt som har hänt så kommer jag bara minnas det som är värt att minnas. Jag gör det jag måste.


Du vet att jag...









Bilden talar för allt.

RSS 2.0