Dubbel trubbel

Torsdag blogdag! Har precis skickat iväg min sommarjobb ansökan då jag upptäckte... att jag skickat 2 st! Den där tom kmr tro att jag är helt domihove! Gjort är gjort. Sånt är bara så jobbigt. Träningen var bra idag, kasta o slängde mig efter bollen. Det var länge sen jag hade så många typ "brännmärken" över kroppen. Liksom benen, armarna, ryggen och på handen! Men vincent kom inte idag heller, sjuk ir nåt. Så det blev inget bigman motstånd för mig. Synd. Billy kom test träna, vore fett bra om han börja träna med oss. Han e som marcus, fast dribblar ännu mer! Viktigaste är ju att jag fattar det jag skriver, heh? Glömde skriva igår, tror jag. Vi var i solna o intervjua folk om miljön. Faktist rikigt kul, ändå jobbiga är att det känns som man stör folk, typ. Kul med folk som inte kunde svenska! knäna känns mucho grande bättre. Usb o excell. Tiden går fort, när man inte gör nånting. Snart är det nationella svenska på gång, läskigt! Nytt rekord med besökare här på bloggen, 197 personer! o den stiger...     


Kneel your knees

Ännu en dag, ännu en vecka. Har inte skrivit på ett tag. Är inte lika kul längre, konstigt nog. Har varit ovanligt trött på sistone. Kan bero på allt bärande de senaste dagarna. Har sprungit fram o tillbaka på karlaplan med antika skåp o tavlor värda hur mycket som helst, no easy. Men nu har jag fått allt mitt in i mitt rum. Så nu har jag ännu ett skåp o matta. Antika som attan! Rummet som redan innan var fullt, har nu ännu mer grejer. Och jag som gillar att ha så lite saker som möjligt, är det här perfa. I måndags avbröt jag träningen, hade så ont i mina knän. Så idag efter skolan åkte, nej gick jag till friskis praktiken vid pappas jobb. Hann precis i tid o höll på att bli överkörd på kuppen. Men så fick jag snacka med en tobias som sa att jag har slatter. Jag fatta det som att jag har svaga knä muskler,
måste träna dom varje dag i 3 månader. Det var en ganska svår övning nånting med 25 graders lutning. Efter det dirket till agnes o karl. Henka kocken laga mat, panpizza! Kommer inte på nåt mer, viktigt. hörs!

Från Big man till Slim man

Torsdag är nu min offciella bloggdag. Jag skriver alltid på torsdagar efter träningen. Jose logga precis in idag, fett kul att snacka med han. Dem har så mycket prov. Typ varranan dag eller nåt. Han faktist den enda person jag prata med vad som helst om. Nu har jag upptäkt att det inte finns några sköna skoldagar, för alla är ju lika jobbiga. Vanlig torsdagskoldag, inga news. Svara fel på en fråga med bratt. Är det stor skillnad mellan "trevligt att träffas" och "kul att se dig"??? Aja men är väl för sämst för att fatta det... det som står i boken är tydligen fel. Men sk*t i det! Man ska inte hänga upp sig på sånt. Träningen idag var speciell. kom 8 pers. av typ 25. men jag fick individuell träning. så det var perfekt. Skotten är fortfarande dåliga, jag måste extra jobba med dom.. får göra det under helgen typ. Det onda i knäna är tillbaks, och värre en förut. Jag kan inte hoppa utan att det gör ont. Nu kommer jag stretcha ben 24/7! heh, nämen så ofta jag kan. Om jag gör det i typ en vecka så måste det försvinna. annars blire doktorn!
Har kollat in heroes nu, så himla rolig. Man längtar typ till nästa så fort man sett klart. Fett bra för allt plugg man har, yesss.

Offical -  jag har precis fått ärva några saker. Ett jättefint skåp (med lite hemilga luckor) En fin stol, som ser ut som nån kung har haft? Och 2 superfina tavlor med motviet blomvas o landskap. Men nu... problemet är... vart ska jag ha dem??

En sak till slog mig som en blixt idag. Träffa daniel vid östermalmstorg. Han verkade inte må så bra, och det kan man ju fatta. Han var ute i rinkeby för några veckor sen och blev rånad och misshandlad. Finns inte så mycket att säga om sånt. Imorn ska jag ut och kolla matchen akropol-dolphins, ute i rinkeby...

B.M.O.C

Glömde skriva det viktigaste! Jobbar på ett email till norrköping dolphins, headcoach. Såklart vill jag ju vara ledare i sommar på stadium sportscamp. Ska ringa hubner och kolla om han har lust.
Mailet ska bli nåt med...(robert är headcoach) 
- Hej Robert! Kommer du ihåg mig (stor bild med vicecoach vick). Nu är jag äntligen tillräckligt gammal för sportscamp igen. Jag minns så väl när jag brakade dubbelsängen, när du körde mig tillsjukhuset. Ärret sitter kvar. Jag har gått förberedande kurser: friends, coachutbildning med mera... bla bla. 

smöris skillz på gång. Och vad står bmoc för då? jo jag hörde bill säga det förra matchen. Det är nånting med att på varje lägger finns det en stor snubbe, Big Man On Campus. Han ska tydligen ha koll på allt och alla. På våra läger är nog martin bmoc. Och på det här, ska jag vara. Juste! En bmoc måste sjvälvklart dunka sönder en korg innan lägret är slut.På bilden: Min starkaste "basket-upplevelse" nånsin
då martin dunka sönder korgen i gärdesshallen
He´s the greatest B.M.O.C ever


Henriq

Ojoj oj. Vad jag skriver! Nån dag kommer kommer jag se tillbaks till den här tiden. Då jag skrev en massa sk*t på internet & publicera det. men jag tycker det är kul, och det är faktist bra träning att uttrycka sig på olika sätt. Det sägs att dom som svär har dåligt ordföråd, men va f*n! De kryddar ju bara uttrycket lite! Nja, jag svär nästan aldrig. orka inte skriva om det nu, får väl återgå till det nån annan gång. Idag sovmorron till 9:10, helt perfa! ligger i sängen typ en halvtimme efter man vaknat. o bara njuter. Min säng...börjar bli för liten.  Min fina hästensäng... för varjedag som går blir den bara mindre och mindre! eller tvärtom? strunt i det.

Gympa, dans igeen. Russian folck dansce. alltså rysk folkdans, "jenka"? Det var faktist j*vligt skoj. lätta rörelser också. men hade träningsvärk från gårdagens träning. Att stretcha hjälpte inte... Sen va jenkan slut. och så sklle vi köra vals! Har jag ju alltid velat testa, jag vet inte om jag vågar säga det jag tänkte. Men jag kan säga att, det var kul o testa. Fast att bli dissad är inte kul, tänk på det! Men det beror ju också på. Men ett basketuttryck: "Allt handlar om timing". Det är bara så rätt liksom. AJa, sen no med labbgrejs, vi elda massa tändstickor o satte upp stål grejer pinnar. lärorikt! lunch, matte-som-vanligt. Break. kom inte ihåg. sen typ spanska? har glömt totalt. Idag hade jag förberett mig för lektionen, med svar till alla papper o sånt. Henrik:rise and shine! in front of mr brady! Men iaf i slutet gick igenom alla svaren. (På det jag förberett). Jag liksom räcker upp handen hela tiden. Och får svara på en enda. Resten gick han igenom! ba rabbla upp alla svar jag kämpat med. Nu måste jag erkänna, när jag håller på. Att jag blir arg. På riktigt! nehj inte på låtsas. men det enda sättet att få ut allt är att träna. Tänk om jag inte träna. jag skulle ha sån överenergi, hela, tiden. Ki Box tmrw. Drar med mig pappa imorn. till friskis så får jag slå på nån, heh y mi padre hits veeery hard. 

Var på östras öppethus. man känner sig så liten när man går där på skolgården. fett jobbigt. fullt med folk. Träffa nåra från skolan och faktist en massa från da ghetto. keya var där med hans galna kusin hassan typ o nån tll jag inte kmr ihåg namnet på. Men fyyy va många snobbaaar. Helt... alla samlade på ett o samma ställe. Fick en massa informacion. Blir nog inget sam-språk. Men nu är frågan... sam-sam eller sam-journalistik? Båda verkar väldigt roliga. Känner faktist ingen som går det. tyvär. jag tror ändå aluko har gått där. får väl ringa o fråga. kolla in gympasalen, helt okej. och gymmet också. såg att det fanns inriktning "styrketräning". Men skola är ju skola ändå.

Jag har blivit erbjuden en massa basketgymnasium, från malmö till luleå. Göteborg? Orka! Jag fortsätter med mitt lag och pluggar i skolan. Liksom blanda inte privat och jobb, eller hur man säger. 

Next up: skriver om da teschtamentet, imorn. om jag orkar. Hush&Rush!

D-day

Måndag, den värsta dagen i veckan. Och G*d vilken körig dag. Ända dagen utan sovmorgon, så det blev upp kl7igen! Komm försent idrotten, 1min! SK*T. och så ska vi ha "praktikant lärare" en liten kortis. O hon säger att vi ska dansa. Yay! Men danskull?? Helt skumt, om jag inte varit så trött hade jag nog fattat att det inte var en så bra idé o springa in i väggen(för o undvika bli tagen). Aja! är man vinnarskalle-så är man. om man nu kan säga så om mig. Men Rubriken lyder d-day, alltså "domedagen" eller då normandie grejn. Iallafall, vi dansa på - bugg och kungsan. Men det var nog konstigaste lektionen nånsin. Ja. finns inte så mycket o säga. No, höll på somna så tråkigt. Vår lärare vet inte om det han säger är rätt så det är ingen ide att anteckna när vi ändå stryker det nästa lektion. Lunch o det var mat som såg ut som sk*t. tur att man åt stor frukost. Matte mitt tråkigaste ämne. engelska läste en  läskig bok från bibloteket. svenska efter 10miin tjöt brandlarmet. Kallt att stå ute. NP snart, några veckor. Musik yoga/spegel övningar 2o2. Nu e jag ba sååååt trött, ska sova lite innan träningen. gnatt.

Vem vann?

Nu äntligen klar med alla läxor inför veckan som kommer. Tuff start på skolåret! Hade läxa i träslöjd, engelska och spanska. Idag vaknade jag kl 7!! Jag fatta inte hur jag kunde ta mig upp??? I vår serie är det nån konstig regel att i början av varje säsong - kör man vinnare/förlorare. Alltså att vinnarna går vidare o förlorarna åker ut. Och vi vann ju igår, så idag var det nästa lag i tabellen. Sundsvall Dragons, fett läskigt namn asså. Men iaf, vakna åt frukost o gick. Jag brukar ta buss o tunnelbana så lite som möjligt, kostar så mycke o så ere miljövänligt. Jag har gått karlavägen i solnedgången förut, men med mindre folk. idag var det folk överallt! De flesta jobbar väl inte söndagar... eller?? träffa coach mike  vid kfum. inga andra kom. Träffa de flesta i t-banan. spela i lilla hallen. när jag kom in o såg andra laget värma upp, var alla dvärgar? En snubbe var nästan vid mina knän! aja, jag värmer upp- alla kmr in eftersom. Missar allt. nogood. jämn match som igår. och dom var bra. spelade som ett lag, passade bra och gjorde enkla grejer. Jag spela bra def som vanligt. blocka och hjälpte de andra. räkna inte mina poäng idag. timeout, ingen gör som mike sa. Myckkket trafik för mig om inga andra rör på sig. motståndar laget hade en riktig center faktist. Stor, tung med hyper kondition! Han hängde med mitt tempo hela tiden. Han likna ron i harrypotter filmen, han med rött hår. aja. han fick 4p av mig, så det var inte så bra. blev bänkad direkt. Fast om inga andra klara av o hålla honom. så jag fick gå in i igen. heh. Nu kmr det spännande, Fjärde quarten, vi leder med 2p. Andra lagets galna coach skriker timeout-det och seketeriatet blåser av. Men dom fortsätter spela, och vi går för att sätta oss . och då ger dom 2p. mike blir galen.  Sen i slutet iaf. dem sista 30 sek sätter erik ett skott så vi leder med 1p. dem passar uppfort jag är ensam i försvar deras sg skjuter jag hoppar. Och blockar! keya får tag på bollen och håller i den. tills tiden tar slut. så att vi vinner! Vi vann med 1p igen! tack vare mig... igen. Nu måste jag sova ska upp 7. kmr snart med intressanter ämnen, wait and see. Hush!


Sunt Förnuft

Det är nåt fel med hemsidan kan inte spara det jag skrivit! Här en kort sammanfattning av idag. vakna 9:30 skjuts av farmin till kfum, vanliga ritualen, alla sena, tunnelbana. åkte till hägerstensåsen, match mot söder i västertorpshallen. idag hade jag ansvar för matchställen. men så fick jag med mig fel färg. vita istället för vinröda. Det var lugnt söder hade blåa ställ med sig. uppvärmning, genomgång av ny taktik. Calm & Sence eller på svenska (som fredrik kom på) sunt förnuft. Jag kör high post - får pass eller screen´ar. Lång jämn match. sista perioden var ställningen 39-43 till dom, tack vare kervens "clear out" ledde vi så mycket. ca 2min kvar deras PG sätter 3a. 42-43 till oss. 1min kvar jag fintar skott - layupp/big step 2p 42-45 till oss. 15 sekunder kvar. nån i vårt lag foular, 44-45. Keya håller bollen och vi vinner! Tack vare mig vann vi! om jag inte gjort sista poängen hade vi förlorat. Nu leder vi ligan! Och nu ska jag äta glass, hush!

00:00

Hade träning idag som vanligt, mike kom med ett nytt "anfalls-sätt". Att jag skjuter från hörnet, match imorn! kl 10... kmr med massa info då! hush

Henka Update 6.0

Halloj alla! Vi gick precis upp nåra lvls, jag är helt ny person. Det här var en perfekt start på året. Allt bara rullar på! Nån kanske vill veta varför allt går så bra?? Jo idag på träningen gjorde mike en mirakel-stretch-grej som gör att jag inte har ont i mina knän längre! Jag kan hoppa hur högt som helst, springa fortare än nånsin. En ny henrik är på gång - Nästa station: Landslaget!

Henka Update 2.0

Hejsan alla! Först och främst vill jag be om ursäkt, mina senaste inlägg är ärligt talat bedrövliga. Jag har funderat på att göra en "privat" blogg. Men det låter ju så tråkigt! Det är ju roligare om folk kan läsa det man skrivit! Har en massa saker som behöver skrivas upp. Här kommer henka update 2.0!Kortsammanfattningjullovet
Åkte till landet 1h efter julavslutningen
Landet var som vanligt. Tyst och fridfullt...
Julafton, bästa present - Guitar hero!
Hela familjen sjuk utom mee.
Nyårsafton, Gäster trevligt trevligt,o tema
Fortune cookie - Next visit to medical will be good?

Va ute o sprang 2 ggr...jobbigt
Tebaks till stan köpte mobil och...
Elektrisk stöt-väckarklocka för det nya skolåret!
 


      
Från höger: Mitt landställe, Millan i snön, Familjen utan johanna och sist min nya mobil.
RSS 2.0